Camera systemen en Alarm systemen ter bescherming van uw eigendommen hoeft niet duur te zijn. Op onze site ziet u diverse producten staan, staat u product er niet bij. Samen met u zoeken we een geschikt Camera en/of Alarm systeem dat wij in overleg voor u samen stellen.

Wij leveren zeer goede en toch goedkope Camera  en alarm systemen geheel compleet inclusief digitale opnamerecorder (ook mogelijkheid om beelden te bekijken via internet op Smartphone, Tablet, Pc of laptop 24 uurs opname als ook alarmen ontvangen). Dit is na uw wensen in te stellen zoals alleen opnamen bij beweging (motion detectie)

Voor Thuis, rondom huis, Kantoor, Winkels, Restaurants, Bedrijven, Parkeerplaatsen, Terreinen etc.

Bestaande uit 2, 4, 8, 16 of meer Camera’s, zelfs tot meer dan 60 stuks.

U kunt kiezen uit binnen en/of buitencamera’s.

Al deze camera’s hebben nachtzicht (zien in donker).

Ook leveren we losse Camera’s ( draadloos), Bekabeling, Digitale recorders enz. voor een zeer lage prijs en makkelijk aan te sluiten.

Complete camera systemen bestaan uit DVR NVR, Camera’s Muis, Benodigde bekabeling, gebruiksaanwijzing.

Ook leveren we onopvallende (verborgen) camera’s die niet zichtbaar zijn die b.v. in een rookmelder verstopt zit, tevens alarm systemen voor huis, kantoor, winkel, bedrijven auto motoren etc.

Levering in België en Nederland met factuur en 2 jaar volledige garantie, uiteraard kunt u de goederen ook komen afhalen op afspraak.

We leveren o.a. de volgende merken Hikvision X-Security Safari Dahua Ajax Hysoon Pyronix Annke/Sannce en meer.

Tevens verhuren we Beveiliging systemen voor tijdelijk gebruik.

Heeft u vragen stel ze ons gerust 

info@jcbeveiliging.com of vraag een vrijblijvende offerte aan op onze site