Camera systemen,  Alarm systemen,  Observatie systemen of Drones ter bescherming van uw eigendommen hoeft niet duur te zijn. Op onze site ziet u diverse producten staan, staat u product er niet bij. Samen met u zoeken we een geschikt Camera systeem,  Alarm systeem,  Observatie systeem of Drones dat wij in overleg voor u samen stellen. We staan voor kwaliteit en zeker een goede service omdat wij vinden dat elke klant daar recht op heeft alsmede support (hulp) bij eventuele vragen. 

Wij leveren zeer goede en toch betaalbare systemen en meer geheel compleet inclusief digitale opnamerecorder (ook mogelijkheid om beelden te bekijken via internet op Smartphone, Tablet, Pc of laptop 24 uur opname als ook alarmen ontvangen). Dit is na uw wensen in te stellen zoals alleen opnamen bij beweging (motion detectie)

Voor Thuis, rondom huis, Kantoor, Winkels, Restaurants, Bedrijven, Parkeerplaatsen, Terreinen etc.

Bestaande uit 2, 4, 8, 16 of meer Camera’s, zelfs tot meer dan 128 stuks.

U kunt kiezen uit binnen en/of buitencamera’s.

Al deze camera’s hebben nachtzicht (zien in donker). Ook camera’s die zowel overdag als in geheel donker kleuren beeld hebben.

Ook leveren we losse Camera’s ( draadloos), Bekabeling, Digitale recorders enz. voor een zeer lage prijs en makkelijk aan te sluiten.

Complete camera systemen bestaan uit DVR NVR,  Camera’s Muis, Benodigde bekabeling, gebruiksaanwijzing.

Ook leveren we onopvallende (verborgen) camera’s die niet zichtbaar zijn die b.v. in een rookmelder verstopt zit, tevens alarm systemen voor huis, kantoor, winkel, bedrijven auto motoren etc.

Ook voor Professionele GPS Trackers, Drones en Observatie systemen kunt u bij ons terecht 

Levering in België en Nederland met factuur en 2 jaar volledige garantie, uiteraard kunt u de goederen ook komen afhalen op afspraak.

We leveren o.a. de volgende merken Hikvision X-Security Safire Dahua Ajax Hysoon Pyronix Abus Annke/Sannce en meer.

Tevens verhuren we Beveiliging en Observatie systemen voor tijdelijk gebruik met 100% Discretie .

Heeft u vragen stel ze ons gerust via contact, info@jcbeveiliging.com of vraag een vrijblijvende offerte aan op onze site.

+31 (0) 43 7901089
+32 (0) 472 971565
info@jcbeveiliging.com
Voor dringend support zijn we 24/7 bereikbaar